Webwinkel (de)activeren

U kunt desgewenst uw webwinkel tijdelijk of permanent deactiveren.
Als uw webwinkel bijvoorbeeld deel gaat uitmaken van een winkelgroep en u wenst geen zelfstandige webwinkel meer online te hebben, dan deactiveert u uw webwinkel.
U kunt dan gewoon nog bij al uw producten en instellingen, alleen de webwinkel is voor klanten niet meer bereikbaar op internet.

U kunt uw winkel bijvoorbeeld ook tijdelijk offline halen met deze optie. Zo kunt u eerst alle producten invoeren, en vervolgens pas de winkel online zetten. Let wel op; als u de winkel deactiveert, kunt u hem zelf ook niet meer zien. 

Loading

Een moment geduld a.u.b.