Medewerker rechten instellen

Het instellen van rechten per medewerker is op 'medewerkergroep niveau' mogelijk. Ofwel; u stelt per medewekergroep de rechten in en vervolgens deelt u een medewerker in bij een medewerkergroep. Op die manier mag die medewerker automatisch alles wat u heeft aangegeven bij de medewerkergroep.

U kunt zoveel groepen aanmaken als u wilt, maar het advies is om het zo simpel en transparant mogelijk te houden voor uzelf en uw medewerkers.

De verschillende rechten die u kunt instellen zijn:

  • Bekijken
    Bepaalt of een medewerker uberhaupt toegang heeft tot deze sectie. Zonder toegang kan een medewerker ook niet toevoegen, wijzigen of verwijderen!

  • Toevoegen en Wijzigen
    Bepaalt of een medewerker in staat is om items (binnen deze sectie) toe te voegen en te wijzigen

  • Verwijderen
    Bepaalt of een medewerker het recht heeft om items (binnen deze sectie) te verwijderen.
Loading

Een moment geduld a.u.b.